Retour & Garantie

Annuleren

Je kan ten alle tijden je bestelling annuleren. Wanneer we nog niet begonnen zijn aan jou bestelling krijg je het volledige bedrag terug. Zijn we al wel begonnen met schetsen of het definitieve product dan betaal 50% tot 100% van het totaalbedrag afhankelijk van hoe ver het proces is gevorderd. 

 

Retourneren

Omdat wij een uniek ontwerp hebben gemaakt, is het helaas niet mogelijk om het product te retourneren. Het herroepingsrecht is namelijk uitgesloten voor alle producten op maat
Lees hierover meer in de "Algemene Voorwaarden".


Je hoeft niet bang te zijn dat het niet wordt zoals je in gedachten hebt, dat jij een mooie lijntekening krijgt is het belangrijkste doel, er wordt altijd door getekend totdat je helemaal tevreden bent met het eind resultaat!

 

Garantie

Natuurlijk willen we dat je je bestelling in perfecte staat ontvangt, zonder enige schade. We raden daarom aan om je product verzekerd & aangetekend te laten verzenden. Hiermee is jou bestelling tegen kwijtraken en bescahdiging bij verzending verzekerd tot €500.

Mocht het product echter beschadigd zijn tijdens verzending, dan vragen we je om ons hier binnen 24 uur na ontvangst van op de hoogte te stellen zodat we kunnen kijken naar een gepaste oplossing, afhankelijk van de verzendmethode die je hebt gekozen.

Als het product er anders uitziet dan op de digitale proefdruk, neem dan gerust contact met ons op. We zullen samen naar een passende oplossing zoeken.

Het is belangrijk om te weten dat als het LijnMoment product op een later moment kapot gaat, dit niet onder onze verantwoordelijkheid valt. In dat geval zijn de kosten voor een nieuw exemplaar voor jouw eigen rekening.